Direktlänk till inlägg 14 januari 2009

Skryteinnlegg?

Av Annicen - 14 januari 2009 19:05

Da er det vel på tide og skryte litt av seg selv da. Har fremdeles ikke (sjokk??) fått tatt bilder av det jeg har laget i det siste. At jeg hadde fri i helga og all verdens med tid til å ta bilder i dagslys hjelper meg ikke det spor i dag. En smule irriterende at jeg bestandig skal utsette alt til i morgen altså. Men, men. That`s me. I helga er det lyst ute igjen, og da skjønner dere, da skal jeg ta masse bilder! Om det blir håndarbeidsbilder eller bare partaybilder på kvelden, er ikke godt å si enda, men jeg håper på det beste. ;-p

Men dette kan vel neppe kalles å skryte av seg selv. Og det var jo det jeg skulle gjøre i dag.  Var på loftet og ryddet (ja faktisk!) litt i sta, og der kom jeg igjen over mitt aller første hekleprosjekt. Tok det frem i sommer og gjorde det ferdig.


Det manglet hele 11 ruter for å bli ferdig.

Ikke rart det har tatt meg rundt 19 år (!!) for å bli ferdig med teppet!

Og spesielt når det er overveldende 1.20x1.20m.  At ting tar tid her hos meg, kan jeg nesten ikke nekte for lenger. ;-p


I fjor hadde jeg også ett vellykket forsøk på symaskinen min. Og det ble med det ene forsøket. Ideene er mange, men tiltaket er til tider merkelig fraværende.


Iallefall.

Resultatet ble denne fleesekjolen til Karoline. Kjøpte i ett anfall av inspirasjon og overmot mange fleesepledd som jeg skulle sy kjoler av. Kanskje det blir flere etterhvert;) Mønsteret laget jeg vel på en måte selv. Å følge en oppskrift er liksom ikke min greie. Så jeg tegnet av ca-størrelse fra en annen kjole. Vurderte meg hit og dit, tegnet litt,visket litt, sydde litt feil, men så ble det riktig tilslutt likevel.

Konklusjonen er at det egentlig var lekende lett da jeg bare knekte "koden". Så nå har jeg i det minste ett mønster og en idé å gå etter neste gang jeg tar sjansen på symaskinen.

Kjolen er litt "knørvete" der den henger, for det å vaske pleddet før jeg sydde hadde jeg da slettes ikke tid til.

Skal det skje, så skal det skje på røde rappet!


Litt hekledetaljer måtte jeg selvfølgelig ha på. Veldig inspirert av Tulip og Tatamo, men med en Annicenvri;)

Den er virkelig mye finere på enn slik den henger altså. Og en vask gjorde susen. Skal vurdere å vaske før søm neste gang. Kanskje.


Det er ikke bare meg som holder på med garn her i huset. Karoline har arvet sin mors "galskap" når det gjelder å lage ting.

Kreativiteten hennes skal en ikke si noe på. Så på rommet hennes er det omtrent fri flyt av hobbysaker til enher tid.

Før hun kunne å strikke og å hekle, var det fingerstrikking som var på agendaen. Men hva skal en bruke alle remsene til da? Jeg har liksom nok skjerf.


Så da kom tuppa på det at hun skulle lage "reir/seng" til Mini-Pet shopene(?) sine. Fikk noe effektgarn som hun sydde det hele sammen med, og tada! Ett nytt "møbel" til smådyra. 


Da holder det vel med skryting/jabbing for i dag.

Ha en snøfull aften. Håper vi snør ned til i morgen. Eeeeelsker snøvær!


Annicen

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annicen - 14 februari 2009 22:02

.. hva jeg har gått å tenkt på å lage leeenge!!   Denne fantastisk nydelige veska!! Greit at jeg digger Angelina også, men veska er bare så tøff. Jeg har tenkt og tenkt på hva slags farge jeg skulle lage den i. Og nå slo det meg akkurat! Jeg kan jo ...

Av Annicen - 14 februari 2009 10:45

Ufohaugen min er tidvis veldig stor, men innimellom tar jeg faktisk grep og gjør ferdig ting. Innimellom ja. Mye blir "frogga". (Prøver meg på ett nylært begrep. Hehe. Altså rekke opp igjen.) Men denne lille jakken har jeg da iallefall endelig gjor...

Av Annicen - 8 februari 2009 19:04

Dagene har virkelig gått faderlig fort i det siste. Pådro meg en skikkelig fæl influensa etter partayhelgen! (Og det har ikke noe med verken alkoholkonsum, kjole, vått hår, Sing Star/heshet, eller noe fra den kvelden! Bare så det er sagt!) Jeg trod...

Av Annicen - 17 januari 2009 14:37

I går var det fredag. Hjemme-alene-fredag! Karoline er borte i helgen, og mammaen benytter sjansen til å gjøre minst mulig viktig og mest mulig kos. På fredag altså. Hva gjør så en mamma som meg på en slik fredag? Jo, det første jeg gjorde var å mi...

Av Annicen - 15 januari 2009 17:19

I dag skal mammaen min få litt velfortjent skryt. Hun er bare den aller, aller beste mammaen noen kan ønske seg. Stiller bestandig opp om det er noe. Og så får jeg/vi så mye fint av henne. Enda jeg ikke har vært spesielt snill eller fortjener det. Me...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se