Direktlänk till inlägg 17 januari 2009

Fredagsmorro

Av Annicen - 17 januari 2009 14:37

I går var det fredag. Hjemme-alene-fredag!

Karoline er borte i helgen, og mammaen benytter sjansen til å gjøre minst mulig viktig og mest mulig kos.

På fredag altså.

Hva gjør så en mamma som meg på en slik fredag?

Jo, det første jeg gjorde var å mimre litt om juletreet vårt.
Syns det var så flott i år. Og fant ut at det var sååå praktisk å ha det lite. Spesielt i forhold til utkastelse av jula. Trengte ikke å fjerne så mye pynt for å få det ut verandadøren engang. Genialt. Men neste år skal jeg ha ett i plast. Svart kanskje. Eller hvitt. Eller råååsa.. Mamma går vel i spader om jeg kjøper ett rosa;p


Mimringen førte til at jeg følte meg litt blek. Bokstavelig talt. Og hva gjør man så med den saken? 

Jo man henter fram brunsprayen og går en smule berserk!


Det er lørdag i morgen og da må man jo se bra (?) ut!

Vel.

Det er ikke bestandig det lønner seg å være så raus med sprayen.

Noen ganger går det faktisk over stokk og stein, og resultatet blir fort litt, kremt, kunstig.

Nå slik midt på vinteren uten store mengder sol på terassen.


 Jaja.

Jeg liker jo å være litt midtpunkt til tider, så dette kan kanskje skape litt oppmerksomhet rundt min beskjedne skikkelse. 

Kanskje får jeg noen til å le litt også. Og en god latter forlenger jo livet!

Å ta av seg BH-en når en skal spraye seg er vel også kanskje en lur ting.

 Skitt au. 


Skal man først spraye, så kan man like så godt spraye andre ting.

Jeg var på ERGO for en tid tilbake og kjøpte meg noen billige spraybokser. Har foreløbig ingen planer om å drive med grafitti, men jeg har noen gamle lysestaker og andre ting som trenger fornyelse.

Og som jeg lovte tidligere skal huset bli mer fargerikt!

Så i går (ok, egentlig i dag, men det later vi som om vi ikke vet), tok jeg lillasprayen og koste meg på terassen litt.

Lilla Metallic faktisk.


Syns fargen ble skikkelig tøff!

Skal knipse litt mer når jeg får henta de inn.

Hodet var egentlig litt lys mosegrønt, og favoritthodet mitt.

(Ikke det at jeg har flere enn det som sitter fast da men.. U know what I mean.)

Tror det blir knall her inne iallefall.

Kjøpte meg også knall rosa lys som jeg skal fylle alle stakene jeg har i hus med til kvelden:D

Skal ikke være jentekveld her i kveld for ingenting altså.


Hekling sto selvfølgelig på agendaen i går kveld også.

Har ett skikkelig restegarn-prosjekt på kroken nå.


Hva det skal bli?

"Trommevirvel"

Ett elgehode som jeg forhåpentligvis klarer å få hengt opp over stuedøra mi.

Hvordan jeg skal få det til aner jeg ikke enda, men må vel putte inn noe treverk eller noe for at det skal henge. 

Ideen har jeg ærlig og rederlig stjelt fra ett bilde jeg så en eller annen plass, og selvfølgelig ikke finner igjen.

Men er det ikke det bilder er til for da?

Hente inspirasjon og "låne" ideer til egne prosjekter.

Slik ser jeg det iallefall.

Feel free to steal  from me! 


Men da skal jeg farge etterveksten, som nærmer seg 1 meter nå, og prøve og dusje av meg litt brunfarge.  

Ja å så se om jeg klarer å få ferdig elgen min.

Bare horna igjen nå;)  

Kos dere i kveld!


Annicen

 
ANNONS
 
Kathrin

Kathrin

18 januari 2009 20:01

Hei!
Takk for trivelig besøk i bloggen min! =)
jeg blir jo særdeles glad når snushanene/hønene (iflg. deg selv;))legger igjen spor etter seg. Da kan jeg jo snuse tilbake. hehe...
Jeg er spent på elgen din. Høres ut for å bli et kult eksemplar! Gir du meg et vink når du er ferdig? =)

God søndagskveld! Kathrin.

http://dansparoser.blogspot.com

 
Nunne

Nunne

23 januari 2009 11:41

Stilig med den sprayen!
Kunne godt ha tenkt meg å freshe opp noen småting he ri huste også...
Vi har i mange år hatt plasttre, det er veldig pratisk, det går ann å sette ut å lufte, både før og etter bruk... Så treet kan dufte friskt. Det der med granbarduft på sprayflaske er også en god ide, hvis man absolutt vil ha det.... går ann å spraye utendørs, FØR jul.. :))
God helg og takk for visitt hos meg. Nunne.

http://bestemorshobbyblogg.blogspot.com

 
beberthe@hotmail.com

beberthe@hotmail.com

25 januari 2009 13:07

Hei, måtte innom nybloggen og hilse på, mye kreativt her! Har så vidt prøvd meg på spraymaling, en kurv ble hvit. Men jeg er usikker på om man bør bruke grunning først, og finnes den på sprayflaske, montro?

http://BeBe`s blogg

 
Randi

Randi

26 januari 2009 13:43

Hei! Kjempefin side! Gratulerer! Hils snuppa;)

http://www.123hjemmeside.no/collielove

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annicen - 14 februari 2009 22:02

.. hva jeg har gått å tenkt på å lage leeenge!!   Denne fantastisk nydelige veska!! Greit at jeg digger Angelina også, men veska er bare så tøff. Jeg har tenkt og tenkt på hva slags farge jeg skulle lage den i. Og nå slo det meg akkurat! Jeg kan jo ...

Av Annicen - 14 februari 2009 10:45

Ufohaugen min er tidvis veldig stor, men innimellom tar jeg faktisk grep og gjør ferdig ting. Innimellom ja. Mye blir "frogga". (Prøver meg på ett nylært begrep. Hehe. Altså rekke opp igjen.) Men denne lille jakken har jeg da iallefall endelig gjor...

Av Annicen - 8 februari 2009 19:04

Dagene har virkelig gått faderlig fort i det siste. Pådro meg en skikkelig fæl influensa etter partayhelgen! (Og det har ikke noe med verken alkoholkonsum, kjole, vått hår, Sing Star/heshet, eller noe fra den kvelden! Bare så det er sagt!) Jeg trod...

Av Annicen - 15 januari 2009 17:19

I dag skal mammaen min få litt velfortjent skryt. Hun er bare den aller, aller beste mammaen noen kan ønske seg. Stiller bestandig opp om det er noe. Og så får jeg/vi så mye fint av henne. Enda jeg ikke har vært spesielt snill eller fortjener det. Me...

Av Annicen - 14 januari 2009 19:05

Da er det vel på tide og skryte litt av seg selv da. Har fremdeles ikke (sjokk??) fått tatt bilder av det jeg har laget i det siste. At jeg hadde fri i helga og all verdens med tid til å ta bilder i dagslys hjelper meg ikke det spor i dag. En smule i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se