Direktlänk till inlägg 14 februari 2009

Babyjakke

Av Annicen - 14 februari 2009 10:45

Ufohaugen min er tidvis veldig stor, men innimellom tar jeg faktisk grep og gjør ferdig ting.

Innimellom ja.

Mye blir "frogga". (Prøver meg på ett nylært begrep. Hehe. Altså rekke opp igjen.)

Men denne lille jakken har jeg da iallefall endelig gjort ferdig.

 

Manglet bare å fest to tråder og sy på knapper. Men ting tar tid!!

Kjedelige ting tar tid!

Fikk ett tips fra stemamman til Karoline om å prøve ut  Photoscape til å redigere bilder. Og det var jammen meg litt morsomt ja. (Og litt irriterende siden jeg er en idiot til å forstå programmer.) Men litt skjønte jeg da, om enn ikke det beste resultatet.

Litt fargejusteringer og lysforskjeller må nok forbedres. (På det øverste bildet traff jeg best på fargen.)

Men skitt au.

Dere ser iallefall hvordan jakken ble:)

Den er i en nydelig lys gulfarge. Mønsteret er fritt improvisert etter diverse bilder på nett, og litt fra ene hekleboka mi. (Skal vise bilde av den senere, for den er en skatt!!)

Brukte egentlig ikke lang tid på å hekle den. Ett par dager mener jeg å huske. Er i størrelse nyfødt tror jeg. Kanskje pittelitt større.

Så da har jeg enda ett prosjekt ferdig i boksen min.

Kanskje kommer den for salg når jeg får makket meg til å fikse opp gamlebloggen min. Hvem vet. Ting tar som sagt tid her i huset.


Men nå må jeg ut å måke fram bilen. Har sikkert en meter snø snart.

Og jeg eeeelsker det!! 

Får skikkelige muskler av snømåking.

Og ståpupper tror jeg.

Kjennes iallefall ut som om alt står rett ut slik det verker etter gårdsdagens snømåking. ;P


Happy Valentine alle sammen. Her vanker det vel ikke så mye som en knekt rose.


Annicen

 
ANNONS
 
Else Marie

Else Marie

22 februari 2009 22:09

den var utrolig fin!
Flink du er da!

http://www.familien.tjelle.net

 
Ingen bild

Astrid

28 februari 2009 18:41

Nyyyydelig lita jakke!! Å photoscape e kjempesmart!!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annicen - 14 februari 2009 22:02

.. hva jeg har gått å tenkt på å lage leeenge!!   Denne fantastisk nydelige veska!! Greit at jeg digger Angelina også, men veska er bare så tøff. Jeg har tenkt og tenkt på hva slags farge jeg skulle lage den i. Og nå slo det meg akkurat! Jeg kan jo ...

Av Annicen - 8 februari 2009 19:04

Dagene har virkelig gått faderlig fort i det siste. Pådro meg en skikkelig fæl influensa etter partayhelgen! (Og det har ikke noe med verken alkoholkonsum, kjole, vått hår, Sing Star/heshet, eller noe fra den kvelden! Bare så det er sagt!) Jeg trod...

Av Annicen - 17 januari 2009 14:37

I går var det fredag. Hjemme-alene-fredag! Karoline er borte i helgen, og mammaen benytter sjansen til å gjøre minst mulig viktig og mest mulig kos. På fredag altså. Hva gjør så en mamma som meg på en slik fredag? Jo, det første jeg gjorde var å mi...

Av Annicen - 15 januari 2009 17:19

I dag skal mammaen min få litt velfortjent skryt. Hun er bare den aller, aller beste mammaen noen kan ønske seg. Stiller bestandig opp om det er noe. Og så får jeg/vi så mye fint av henne. Enda jeg ikke har vært spesielt snill eller fortjener det. Me...

Av Annicen - 14 januari 2009 19:05

Da er det vel på tide og skryte litt av seg selv da. Har fremdeles ikke (sjokk??) fått tatt bilder av det jeg har laget i det siste. At jeg hadde fri i helga og all verdens med tid til å ta bilder i dagslys hjelper meg ikke det spor i dag. En smule i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se